|
|
pdf
|
15.08.2021 12:14:16 |
3,63 Мб |
3800278
|
|
|
|
|
|
Б1.Б.01 English for Academic Purposes.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:00 |
17,2 Кб |
17608
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.01 Research scientific methodology in biotechnology.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:01 |
58,0 Кб |
59332
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.02 Research methods in biotechnology.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:03 |
30,7 Кб |
31403
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.03 Administration and management of agriculture and agro-industrial complex.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:04 |
48,7 Кб |
49866
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.04 Current trends in biotechnology.doc (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:06 |
61,5 Кб |
62976
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.05 Bioinformatics.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:07 |
49,0 Кб |
50084
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.01.01 Safety and biosafety of agri-food raw materials and food products.doc (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:09 |
62 Кб |
63488
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.01.02 Quality and safety management systems for biological products.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:10 |
33,9 Кб |
34644
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.02.01 Enzymatic and microbial conversion.doc (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:12 |
75 Кб |
76800
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.02.02 Agricultural biotechnology and biotechnology.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:13 |
50,1 Кб |
51289
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.02.03 Biotechnology of genetically modified raw materials and food.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:15 |
57,0 Кб |
58318
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.02.04 Design and organization of production of agri-food biotechnology.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:16 |
25,6 Кб |
26210
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.03 Development of food technology for dietary therapeutic and preventive dietetic nutrition.doc (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:18 |
51,5 Кб |
52736
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.04 Modern production technologies for the manufacture and storage of food products.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:19 |
48,6 Кб |
49689
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.01.01 Food Law and Food Security.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:21 |
52,6 Кб |
53784
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.01.02 The international legal framework for ensuring the safety and quality of agricultural.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:22 |
32,5 Кб |
33222
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.02.01 Biotechnological Process Control Systems.doc (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:24 |
78 Кб |
79872
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.02.02 Hardware and software of biotechnological production.doc (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:25 |
78,5 Кб |
80384
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.03.01 Biotechnology for the production of specialized food products.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:27 |
51,4 Кб |
52615
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.03.02 Biotechnology for the production of functional foods.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:28 |
52,1 Кб |
53257
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.04.01 Biotechnological features of the production of plant products.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:30 |
53,7 Кб |
54959
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.04.02 Biotechnological features of the production of animal products.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:31 |
58,7 Кб |
60077
|
|
Отключена |
|
|
|
Сборник аннотаций РПД.docx (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:33 |
41,9 Кб |
42844
|
|
Отключена |
|
|
|
ФТД.В.01 Nutritionology.doc (новое окно)
|
15.08.2021 12:13:34 |
68 Кб |
69632
|
|
Отключена |
|