|
|
Б1.Б.01 Английский для академических целей (English for Academic Purposes).pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:34 |
1,24 Мб |
1293839
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.01 The concept of scientific research in biotechnolog.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:36 |
1,11 Мб |
1158611
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.02 Analytical studies of objects in biotechnology.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:37 |
770,4 Кб |
788797
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.03 Production activities of agro-industrial complexes.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:38 |
765,8 Кб |
784092
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.04 The main trends of food and agricultural biotechnology.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:40 |
640,2 Кб |
655543
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.05 Information research in biotechnology.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:41 |
861,9 Кб |
882505
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.01.01 Safety of agri-food raw materials and food.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:43 |
865,9 Кб |
886582
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.01.02 Fundamentals of food enterprise management.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:45 |
558,9 Кб |
572227
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.02.01 Methods of biomodification of raw materials.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:46 |
548,5 Кб |
561592
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.02.02 Biotechnology of plants and animals.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:47 |
690,4 Кб |
706955
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.02.03 Genetic modification of bacteria, plants and animals.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:48 |
673,1 Кб |
689153
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.03 Fundamentals of technology products of therapeutic and preventive nutrition.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:50 |
466,1 Кб |
477281
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.04 Modern manufacturing technologies for the manufacture and storage of food.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:51 |
625,4 Кб |
640387
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.01.01 The legal framework of Russia, China, Japan, Europe and America, the organization of food.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:54 |
913,9 Кб |
935812
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.01.02 Basics of food engineering.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:55 |
619,0 Кб |
633813
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.01.02 Fundamentals of food enterprise management.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:56 |
699,9 Кб |
716692
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.02.01 Biotechnology management systems.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:57 |
650,2 Кб |
665742
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.02.02 Biotechnological hardware and software.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:58 |
612,8 Кб |
627413
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.03.01 Production of specialized ingredients and food products.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:16:59 |
523,1 Кб |
535611
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.03.02 Functional food.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:17:00 |
688,5 Кб |
705014
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.04.01 Products and modification of raw materials of plant origin.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:17:02 |
699,7 Кб |
716451
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.04.02 Products and modification of raw materials of animal origin.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:17:03 |
709,1 Кб |
726079
|
|
Отключена |
|
|
|
ФТД.В.01 Nutraceutical Biotechnology.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:17:05 |
1,03 Мб |
1073000
|
|
Отключена |
|
|
|
ФТД.В.02 Methods for assessing and managing food biotechnology production.pdf (новое окно)
|
09.10.2019 10:17:06 |
433,3 Кб |
443664
|
|
Отключена |
|