|
|
Б1.Б.01 English for Academic Purposes.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:08 |
1,12 Мб |
1167784
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.01 Английский для академических целей (English for Academic Purposes).pdf (новое окно)
|
05.06.2020 11:08:21 |
1,24 Мб |
1293839
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.01 The concept of scientific research in biotechnolog.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:30 |
1,12 Мб |
1171281
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.02 Analytical studies of objects in biotechnology.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:32 |
666,8 Кб |
682784
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.03 Production activities of agro-industrial complexes.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:33 |
682,1 Кб |
698400
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.04 The main trends of food and agricultural biotechnology.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:35 |
594,1 Кб |
608346
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.Б.02.05 Information research in biotechnology.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:36 |
618,9 Кб |
633683
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.01.01 Safety of agri-food raw materials and food.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:38 |
708,5 Кб |
725497
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.01.02 Fundamentals of food enterprise management.pdf (новое окно)
|
05.06.2020 11:08:32 |
558,9 Кб |
572227
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.01.02 Quality and safety management systems for biological products.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:20:54 |
489,2 Кб |
500917
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.02.01 Methods of biomodification of raw materials.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:12 |
480,2 Кб |
491649
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.02.02 Biotechnology of plants and animals.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:14 |
604,6 Кб |
619073
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.02.03 Genetic modification of bacteria, plants and animals.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:15 |
499,4 Кб |
511342
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.02.04 Engineering and production organization.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:20:57 |
623,7 Кб |
638663
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.03 Fundamentals of technology products of therapeutic and preventive nutritio.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:20:59 |
408,7 Кб |
418414
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.03 Fundamentals of technology products of therapeutic and preventive nutrition.pdf (новое окно)
|
05.06.2020 11:08:38 |
466,1 Кб |
477281
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.04 Modern manufacturing technologies for the manufacture and storage of food.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:17 |
552,4 Кб |
565624
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.01.01 The legal framework of Russia, China, Japan, Europe and America, the organization of food production.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:02 |
701,1 Кб |
717883
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.01.01 The legal framework of Russia, China, Japan, Europe and America, the organization of food.pdf (новое окно)
|
05.06.2020 11:08:42 |
913,9 Кб |
935812
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.01.02 Basics of food engineering.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:04 |
553,8 Кб |
567055
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.01.02 Basics of food engineering.pdf (новое окно)
|
05.06.2020 11:08:43 |
619,0 Кб |
633813
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.01.02 Fundamentals of food enterprise management.pdf (новое окно)
|
05.06.2020 11:08:45 |
699,9 Кб |
716692
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.02.01 Biotechnology management systems.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:18 |
584,5 Кб |
598466
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.02.02 Biotechnological hardware and software.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:20 |
546,3 Кб |
559343
|
|
Отключена |
|
|
|
Б1.В.ДВ.03.01 Production of specialized ingredients and food products.pdf (новое окно)
|
11.05.2021 13:21:21 |
449,1 Кб |
459836
|
|
Отключена |
|